Street Food Festival 2017
Fun

Street Food Festival 2017

Street Food Festival 2017 – eu, Adi si Irina am fost duminica in ultima zi. A inceput sa imi placa din ce in ce mai mult ideea de street food. A inceput sa imi placa mai ales de cand am descoperit ca, pe langa mancare buna, pot asculta una din trupele mele preferate.

Am gasit diverse tonete situate pe zone cu burgeri, fructe de mare si peste, pulled pork, inghetata si bauturi. Am ales sa mancam un burger de la Furgoneta. Burger-ul a fost bun, dar as minti sa spun ca a fost cel mai bun pe care l-am mancat pana acum.

Am mai mancat si inghetata thailandeza. S-a lasat asteptata circa o ora, dar auzind ca este atat de buna si citind recenzille, ne-am spus ca nu o putem rata. Si intr-adevar asteptarea acestui deliciu nu a fost in zadar. Eu am ales clasica combinatie de Nutella cu banane. Ingredientele au fost maruntite in fata mea si amestecate cu inghetata pe o plita foarte rece. Inghetata sub forma de rulouri am servit-o la pahar.

Punctul culminant al serii a fost bineinteles concertul sustinut de trupa Vama. Tudor Chirila a fost la inaltime ca de fiecare data. A combinat cateva piese cu un vibe cool de pe noul lor album “Better”, exclusiv in engleza, cu piesele lor vechi, deja legendare.

Pun aici si cateva poze de la festival. Enjoy !Street Food Festival 2017Street Food Festival 2017Street Food Festival 2017Street Food Festival 2017Street Food Festival 2017Street Food Festival 2017Street Food Festival 2017Street Food Festival 2017Street Food Festival 2017

1 thought on “Street Food Festival 2017”

  1. Burgeri sunt hotie la street food festivals si treaba cu trupa vama si piesele lor legendare e discutabila… partea cu piesele lor adica 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.