Beauty

Review buretel de silicon: must have sau nice to have?

Curiozitatea a invins partea sceptica din mine asa ca, mi-am achizitionat de ceva timp buretelul de silicon. L-am testat si as vrea sa impartasesc cu voi parerea mea.

Eu l-am comandat din catalogul Oriflame, dar l-am vazut pe majoritatea rafturilor magazinelor de beauty. N-aveti cum sa-l ratati. Pana de curand am folosit beauty blender-ul, dar acum ma gandesc serios sa renunt la el in favoarea celui de silicon. Pe atunci eram nevoita sa folosesc diferiti bureti si mixere de frumusete pentru fiecare produs – acum insa, un singur burete de silicon este suficient pentru toate produsele.;

Unul dintre avantajele buretelului de silicon este acela in urma aplicarii produsului: acesta nu absoarbe, intinzand uniform fondul de ten/corector/Co, asta datorita texturii moi pe care acesta o are.

Un alt avantaj este curatarea rapida. Deoarece suprafata acestuia este destul de neteda, el poate fi curatat mult mai rapid si eficient sub robinet, dupa fiecare aplicare, ceea ce il face mult mai igienic, nefiind un  mediu nutritiv pentru germeni si bacterii.

Eu una m-am indragostit de acest instrument de aplicare. Dar tu? Preferi clasicul beauty blender sau de silicon?

 

Imbratisari,

Isabela

1 thought on “Review buretel de silicon: must have sau nice to have?”

  1. Hiya,

    Tot din silicon folosesc si eu, ma saturasem sa tot spal buretele si sa se rupta. Asa ca am zis sa incerc si eu cel de silicon si ca o alternativa nu prea scumpa la banutii l-am gasit in Primark (nu am vrut sa cheltui multi banii si dupa sa nu imi placa si sa il arunc ) cu numai 0.50 pence si am fost si sunt multumita de el. De cand l-am folosit si am vazut cat de usor poti intinte fondul de ten fara exces si uniform il folosesc mereu. Chiar este un must have in porfardurile noastre.

    Te pup si te imbratisez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.