Beauty

Machiaj de seara profesional

Ieri dupa amiaza am fost invitata de prietena mea Monica la o sesiune de machiaj de seara profesional. Ea participa la un curs de make-up oferit de Daniela Paune,

Monica face drumul Caracal-Bucuresti saptamanal pentru aceste lectii de machiaj.ย Ne-am intalnit pe la ora 11 la Gara de Nord si, dupa ce ne-am comandat cate un frappe de la Starbucks, am pornit spre studioul Danielei. Acolo am cunoscut-o pe Amalia, un alt model invitat de Monica pentru machiaj.

Eram foarte curioasa de cum voi arata cu un machiaj profesional de seara, eu rezumandu-ma mai mereu la un eyeleiner si ruj mat… si cam asa mi-au fost spulberate impresiile despre faptul ca stiu totul in legatura cu machiajul de seara haha… Monica, (sub indrumarea Danielei) mi-a conturat tenul in functie de trasaturile fetei. Ah, si un lucru important pe care l-am retinut – niciodata conturing cremos pe un ten deschis ! Fardurile folosite pentruย  ochii mei sunt nuante de visiniu, maro rosiatic, iar pentru Amalia, dupa cum puteti observa in fotografii, Monica a ales nuante metalizate, de albastru, lila inchis si argintiu.

Daca cineva vrea sa afle mai multe despre un make-up de calitate, gasiti mai jos paginile lor de Instagram.

Monica Radu

Daniela Paune

“May your foundation match your neck, concealer be ceaseless and winged eyeliner be sharp enough to kill.

Amen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.