Feelings

Douazeci si sapte


Tic-tac tic-tac, tic-tac, tic-tac …astazi am trecut in cel de douazecelea an, pardon nouasprezecelea. ah fir-ar douazeci si saptelea an de existenta. Ani? Cifre! Defapt majoritatea stiti ca nu e deloc  simplu sa-ti pastrezi sufletul tanar, sa-l hranesti zilnic cu iubire, rasete, imbratisari, lacrimi de fericire, rugaciune, realizari…

 

O data cu ultima zi din cei douazeci si sase de ani mi s-a terminat si laptele de cocos, parfumul Ck2 si mi-a expirat cartela de metrou. Nu se reseteaza defapt nimic intre aceste treceri de ani..nu se termina nimic asa ca ..obisnuiesc sa meditez in aceasta zi,  reflectand la toate trairile si momentele din anul deja trecut. Acum fac asta si inima imi bate mai puternic decat in alte dimineti, trimitand un zambet larg de satisfactie pe chipul meu ( sunt in metrou inconjurata de cateva zeci de straini, alfel as fi ras in hohote cu siguranta).

Berlin, bunica mea zambind, iubirea mea Kim, fratele meu a devenit tatic, noi doi inca fericiti, primul beauty Shooting, girafele sexy, inteligente si frumoase s-au intalnit, distrat si suferit impreuna, primul concert latino , casatoria celei mai vechi prietene si nu in ultimul rand, blogul, fara de care pe multi dintre voi poate ca nu v-as fi cunoscut. Sunt fericita. 27. Cifre.

 

 

Iubire, zambete. imbratisari,

 

Isabela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.