Fun

5 Idei de cadouri personale si creative pentru Craciun

Spiritul sarbatorilor se resimte deja …la TV, in reviste, la radio…chiar si pe strazi. Peste tot este despre sarbatori. Craciunul se apropie si nu ai nicio idee despre cum ai putea sa-ti surprinzi persoanele dragi? In orice caz, ar trebui sa fie ceva creativ si personal. Iata 5 idei de cadouri care vor fi cu siguranta bine primite !

#1 O imagine pictata de tine

Ca si copii, am dat-o cu fiecare ocazie si toata lumea a fost fericita in legatura cu aceasta. De ce nu iei o pensula si incepi sa pictezi? La urma urmei nu exista nimic mai personal decat o imagine pictata de tine insusi. Pentru ca arata ca investesti timp si iubire in darul tau. Trebuie doar sa inchizi ochii pentru cateva clipe, sa te gandesti la iubirea ce i-o porti persoanei dragi, si sa te lasi purtat de aceasta stare, pictand.

#2 Un Calendar de fotografii

Calendarele lunare reprezinta o perseverenta reala printre cadourile de Craciun. Poti aduce o multime de bucurie daca creezi un calendar de fotografii comune din anul precedent. Fiecare luna, reprezentata printr-o fotografie a voastra. Daca doresti sa fie rapid si usor, poti pur si simplu sa ai calendarul tiparit intr-un magazin online . Daca doresti sa fi mai individual, poti cumpara un calendar clasic de hartie, pe care lipesti fotografiile preferate si sa le decorezi cu autocolante, stampile sau alte detalii. De asemenea, poti personaliza individual un calendar de buzunar cu cateva zicale, citate sau mesaje de dragoste!  Idei grozave pot fi gasite si pe Pinterest.

#3 Decoratiuni speciale de Craciun

Darul tau de Craciun nu ar trebui sa fie doar personal, ci si facut cu pasiune. Cei de la Scent au cadoul ideal pentru tine! Ce poate fi mai placut surprinzator decat cadourile decorative? Si nu orice fel de decoratiuni, ci unele deosebit de moderne si elegante. Scent ne pune la dispozitie o colectie hand-made ce cuprinde 5 pachete speciale decorative pentru toate gusturile. Pe mine, Modern Christmas ma defineste cel mai mult, dar Coronita de usa cu ingeras din pachetul Traditional Christmas ii va fericii chipul bunicii mele cu siguranta. Vestea si mai buna este transportul gratuit ! Descopera micile comori ideale pentru spiritul sarbatorilor de iarna pe site-ul lor. Tie care pachet ti se potriveste?

#4 Lichior de casa 

Gasesti crearea cocktailurilor distractiva pentru tine? Ce zici de un lichior de casa? Intr-o sticla frumoasa, decorata. Recomand reteta de lichior de casa Toffifee!

#5 O masa delicioasa 

Nu in ultimul rand, am o idee pentru toti gurmanzii. Indiferent daca faceti meniul insisi sau preferati sa lasati cuptorul rece si sa rezervati o masa intr-un restaurant, aceasta este o alegere dupa gust. Ce poate fi mai romantic de atat?

 

1 thought on “5 Idei de cadouri personale si creative pentru Craciun”

  1. Chiar mi ai dat cateva idei ptr cadouri,si ptr a nu intra in panica ca nu am timp sa cumpar sau sa iau ceva special.Ms frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.